Bij VPD verzorgen we uw zendingen

De “last mile”, waar levering, snelheid en service van cruciaal belang zijn voor de klantervaring. Dàt is waar onze “know how” en ervaring bij VPD goed van pas komt, want elke levering is belangrijk voor ons. ✨

Zowel in de winkel als op het web, verandert het winkelgedrag van uw klanten constant; en als gevolg daarvan, veranderen ook de verzendbehoeften. Dus hoe blijft u voldoen aan de eisen van uw klant zonder afbreuk te doen aan de service?

Bij VPD verzorgen we uw zendingen direct van aan uw bedrijf tot aan de deur van uw klanten. We zorgen voor een ervaring die uw klant laat zien dat hij of zij de nummer één prioriteit is. We zorgen voor efficiëntere routes, anticiperen op de productvraag en voorspellen de levering in “real time”. Vrachtwagens, leveringsteams en lokaal management zijn toegewijd aan uw bedrijf. Verwachtingen zijn hoog, en met onze service én jarenlange expertise bieden wij net iets meer.

U zult ontdekken dat wanneer u uw product combineert met een geweldige leveringservaring, uw klanten zullen terugkomen en hun ervaringen zullen delen. Van de “first mile” tot de “last mile” en elke “mile” ertussen, zorgt VPD voor een optimale ervaring met de eenvoud van één contact, één factuur en zonder zorgen.

📲 Contacteer ons geheel vrijblijvend via info@vpd.eu