Eindejaarswens

Fijn eindejaar gewenst!

2020, een jaar om niet te vergeten voor VPD en onze klanten, voor de mensheid in het algemeen. Een jaar van de strijd tegen Covid19, een dagelijkse realiteit in onze huidige samenleving. Toch was het voor VPD ook een jaar van extra investeringen in opleiding, extra personeel en een jaar van verdere groei en ontwikkeling.

Ondanks de crisis kreeg de innovatie die we sinds enige tijd binnen VPD maken een extra injectie van snelheid en middelen. Deze inspanningen moeten ons in staat stellen om onze ambitie in de toekomst te realiseren en ons verder te laten evolueren op het vlak van service en duurzaamheid.

In dit "annus horribilis" wil ik vooral onze klanten, leveranciers en natuurlijk onze medewerkers bedanken voor hun loyaliteit, geduld en moed. Het is ook een jaar van aanpassing geweest voor ons allen en ik ben oprecht blij met de samenwerking en de collegialiteit. Het begrip "teamwork", dat zo belangrijk is bij VPD, kreeg een extra dimensie.

Onze doelstellingen voor 2021? Ik kan u op voorhand al zeggen dat u VPD in 2021 extra in de gaten moet houden. We komen met spectaculair nieuws en ik kijk er naar uit om dat binnenkort met u te delen.

Geniet van de vakantie en begin het nieuwe jaar veilig en gezond!