Veiligheid, gezondheid en welzijn 

Veiligheid en welzijn staan centraal in onze bedrijfscultuur. We investeren in preventie en training om een veilige werkomgeving te garanderen voor al onze medewerkers, en streven naar gelijkheid en diversiteit.  

Veiligheid en gezondheid

Dagelijks leggen onze teams heel wat kilometers af en daarom hechten we extra aandacht aan veiligheid in het verkeer. Onze chauffeurs en medewerkers krijgen daarvoor specifieke training dankzij DrivOlution en onze eigen VPD Academy, waar ervaren medewerkers opleiding geven aan hun collega’s. Hiervoor werden we al bekroond met de Truck Safety Award. 

In alle afdelingen van onze onderneming investeren we in preventie en bewustmaking om ongevallen te vermijden, en medewerkers aan te moedigen een gezonde levensstijl aan te nemen.

Diversiteit en gelijkheid

Bij VPD streven we naar een inclusieve werkomgeving, waar respect en gelijkheid centraal staan, en waar kansen eerlijk worden verdeeld. We verbinden ons ertoe een open, solidaire en niet-discriminerende werkomgeving te bieden, waar iedereen zich ten volle kan ontplooien. 

 

Geïnteresseerd in een job bij VPD?

 Werken bij VPD.

Overtuigd of wens je een offerte op maat?

First in last mile delivery Contact