Veelgestelde vragen

Je kan een afspraak maken voor jouw levering via de link die jou werd toegestuurd. Klik door op deze link en registreer je afspraak online. 

Bij VPD ligt onze focus enkel en alleen op transport binnen de Benelux. 

B2B zendingen zijn zendingen van de fabrikant naar de verschillende winkels, vestigingen of eindklanten (geen particulieren). Bij B2C zendingen verzorgt VPD het transport enkel en alleen naar particuliere klanten. 

Neen, bij VPD starten we waar de pakketdienst het opgeeft.

Ja, je kan jouw verzending in real time volgen via de link die jou werd toegestuurd. Van zodra onze chauffeur met zijn rit start, wordt deze link geactiveerd en kan je dit perfect opvolgen. 

Een bestelling plaatsen kan op verschillende manieren; via een gewone mail, via een API-connectie of via een online platform. 

Bij VPD bieden we CO2 neutrale oplossingen aan onder de naam Urbeez. Als specialist in stadslevering te Brussel en zijn 19 gemeenten bieden we onze diensten aan alle retailbedrijven aan. Urbeez is een nieuwe manier om goederen en pakketten efficiënt en ecologisch bij de eindklant te krijgen. Onze goed ontworpen e-cargo fietsen en andere elektrische voertuigen zijn praktisch, opvallend, snel en hebben een maximaal laadvermogen, waardoor we een unieke en uiterst kwalitatieve service kunnen garanderen. Ontdek meer over deze service via www.urbeez.bike.

Bij VPD houden we zelf onze NPS-score bij en weten we onze delivery precision aan de hand van onze gedetailleerde IT-systemen. 

Ja, bij VPD staan we eveneens in voor voorraadopslag en voorraadbeheer van diverse goederen. 

Neen, bij VPD doen we niet aan ADR transport/opslag. Ontdek al onze diensten via www.vpd.eu/diensten

Home delivery zijn alle thuisleveringen die net om dat extraatje vragen zoals de goederen in de juiste ruimte plaatsen bij particulieren. 

Ja, op VPD kan je altijd rekenen als het gaat over leveringen op verdiep. Zowel langs de trap, via een binnenlift als via een externe lift. 

Bij VPD doen we kleine meubelmontage zoals het monteren van de pootjes op sofa’s, tafels monteren, etc. Maar we staan niet in voor grotere montages zoals bijvoorbeeld keukenmontage. 

Bij VPD werken we regelmatig (bijna altijd) met prijsoffertes op maat van de klant om op deze manier aan alle wensen en noden te voldoen. Gelieve voor een prijsofferte contact op te nemen via sales@vpd.eu.

Gelieve voor een commercieel voorstel contact op te nemen of een afspraak aan te vragen via sales@vpd.eu. 

Gelieve voor al uw vragen i.v.m. uw order en/of levering contact op te nemen met onze klantenservice via customerservice@vpd.eu. Vermeld ook zeker uw ordernummer en contactgegevens zodat ons team zo snel mogelijk uw vraag kan beantwoorden.

Overtuigd of wens je een offerte op maat?

First in last mile delivery Contact