NPS 80

Bedrijven die uitblinken in klantgerichtheid plukken daar de vruchten van. Als logistieke partner hebben wij een aanzienlijke invloed op de klantbeleving, daar zijn we ons bij VPD zeer bewust van. Zozeer zelfs dat we van onze Net Promotor Score de belangrijkste graadmeter hebben gemaakt.

Onze Net Promoter Score zien we niet enkel als een cijfer, maar als een bevestiging van onze inspanningen om jouw klanten de optimale klantervaring te bezorgen. Een NPS score van +50 is zeer uitzonderlijk, slechts een minderheid van bedrijven kan zulke cijfers voorleggen. Net daarom zijn we met het hele team erg trots op onze +80 score!

Ontdek hieronder enkele cases over onze diensten om een betere indruk te krijgen van onze waaier aan mogelijkheden. Of lees een aantal getuigenissen van onze trouwe klanten over hun ervaring met VPD.

Bekijk onze cases

Wat is NPS?

De Net Promoter Score (NPS) is een veelgebruikte manier om klantentevredenheid te meten. Op een schaal van 0 tot 10 geven klanten aan hoe waarschijnlijk het is dat ze een bedrijf aanbevelen bij familie, vrienden of kennissen..

Via een vaste formule wordt het aantal lage scores afgetrokken van het aantal hoge scores om tot een één getal te komen, de Net Promoter Score. Deze score ligt tussen -100 en +100.


 2.000 klanten per maand

Klantentevredenheid is érg belangrijk voor VPD. Daarom krijgt élke klant na levering een uitnodiging om de NPS-enquête in te vullen en ons bijkomend te beoordelen op basis van de stiptheid van de levering, de vriendelijkheid van de chauffeur, de uitgevoerde installatie, ..

Per maand antwoorden zo’n 2.000 klanten op dit onderzoek, dat is ongeveer 20% van het totale aantal. De positieve opmerkingen nemen we met de glimlach in ontvangst terwijl we met de opmerkingen aan de slag gaan om onze werking te verbeteren.

 

 

Overtuigd of wens je een offerte op maat?

First in last mile delivery Contact