Kwaliteit en flexibiliteit zijn onmisbare factoren in transport en logistiek, omdat ze een rechtstreekse invloed hebben op de tevredenheid van onze klanten, zowel voor onze opdrachtgevers als de uiteindelijke ontvangers van de goederen.  

Van grondige voorbereiding en heldere communicatie vooraf tot het zorgvuldig behandelen van de goederen, tijdige en vriendelijke levering en een zorgvuldige follow-up achteraf - we streven ernaar het verschil te maken op de verschillende momenten in het proces.

Klantgerichtheid en NPS

Als logistieke partner hebben wij een aanzienlijke invloed op de klantbeleving, daar zijn we ons bij VPD zeer bewust van. Zozeer zelfs dat we van onze Net Promotor Score de belangrijkste graadmeter hebben gemaakt.  We zijn dan ook heel trots op onze + 80 score. 

Alvorens te praten, luisteren wij liever eerst. Zo weten we meteen exact wat we moeten doen om de service te bieden die jij voor ogen hebt voor jouw klanten. Ontdek hieronder enkele cases rond onze diensten om een betere indruk te krijgen van onze waaier aan mogelijkheden. 

Meer over klantgerichtheid en NPS

Innovatie

Een klant verdien je elke dag opnieuw. Daarom gaan we elke dag op zoek naar andere en betere manieren om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. 

In een sector die voortdurend in beweging is, willen we voortrekker zijn en innovatieve duurzame oplossingen aanbieden.  Of het nu gaat om het gebruik van geavanceerde trackingtechnologieën, het ontwikkelen van efficiëntere routeplanningsystemen, of het inzetten van nieuwe voertuigen, bij VPD zoeken we voortdurend naar manieren om processen te optimaliseren en te anticiperen op nieuwe trends. 

Meer over innovatie 

Overtuigd of wens je een offerte op maat?

First in last mile delivery Contact