Tevredenheidsenquêtes voor een nog betere service!

Onlangs namen we uitgebreide tevredenheidsenquêtes af bij onze klanten. We bedanken hen graag om hier de nodige tijd in te investeren om ons van waardevolle feedback te voorzien.

Een blik op enkele resultaten 

3/4 van onze bevraagde klanten vindt dat we bij VPD een stabiele en strategische partner voor de toekomst zijn.  

De meningen waren verdeeld rond de vraag of het duidelijk is wie binnen VPD voor wat verantwoordelijk is en wie de klant moet contacteren afhankelijk van het onderwerp. Een work in progress waar we volop mee aan de slag gaan om hier meer duidelijkheid rond te creëren en mee op te nemen in ons onboarding programma.

Meer dan 65% van onze bevraagde klanten beaamt dat we hen helpen om betere manieren van werken te vinden. 

84% van onze bevraagde klanten is het eens dat we bij VPD steeds voor een "win-win" oplossing zoeken. Een heel mooi resultaat waar we trots op zijn! 

Aan de slag

Kwaliteit in alles wat we doen is onze filosofie: uiteraard tijdens de levering, maar ook bij het manipuleren van goederen in onze hubs, de manier hoe we een mail van een klant beantwoorden of de telefoon opnemen. En ga zo maar door.

Deze tevredenheidsenquête zal voortaan periodiek uitgestuurd worden om ons scherp te houden als logistieke partner in een continue veranderende markt. Op deze manier willen we actief naar een optimale klantervaring toe blijven werken.

Onze mensen onze troef

Naast de tevredenheidsenquête voor onze klanten hebben we intern voor onze medewerkers ook een enquête uitgevoerd. Als werkgever willen we de klemtoon leggen op teamwerk, respect en veiligheid om zo een aangename en stimulerende werkomgeving te creëren. Meer hierover binnenkort.

Overtuigd of wens je een offerte op maat?

First in last mile delivery Contact