NP

16 installatieteams vervoeren én installeren jouw producten.

Meer dan alleen transport

In een wereld waarin efficiëntie en gemak belangrijker worden in de leveringsketen, is onze transportdienst meer dan alleen een manier om goederen van punt A naar punt B te brengen. Bij VPD begrijpen we dat het niet alleen gaat om het verplaatsen van goederen vanuit je magazijn of winkel tot bij je klant, maar ook om het bieden van een naadloze en betrouwbare ervaring voor jouw eindklant. Daarom gaan we verder: we zorgen dat jouw klanten onmiddellijk kunnen genieten van hun aankoop.

16 ploegen van installateurs

Een levering tot aan de voordeur? Of tot op het gelijkvloers? Jouw klanten vragen meer. Daarom hebben we 16 toegewijde ploegen van installateurs die elke dag de weg op gaan. Deze teams van experts zijn niet alleen bekwaam in het transporteren van goederen, ze zijn ook goed opgeleid om de volledige installatie of montage te verzorgen.

 

Efficiëntie en snelheid

Niet al je klanten zijn even vlot in het zelf uitpakken en installeren van hun aankopen. Onze installatieteams werken er hard voor om te zorgen dat meer dan 200 klanten per dag dezelfde dag nog hun toestellen kunnen gebruiken. Zo hoeven je klanten geen dagen of weken te wachten om van hun nieuwe aankopen te genieten. Tijd is kostbaar, en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je klanten sneller kunnen profiteren van hun aankopen.

 

"Ik was echt onder de indruk van de service van VPD. Niet alleen werd mijn nieuwe apparaat op tijd geleverd, maar de installateur zorgde ervoor dat het meteen werkte. Dit bespaarde me zoveel tijd en moeite. Ik kan met een gerust hart zeggen dat dat mijn verwachtingen heeft overtroffen.” - A.VD, klant

 

Van fietsen over meubelen tot elektro

Of het nu gaat om het monteren van een nieuwe fiets, het inrichten van een volledige woonkamer of terras met meubels, of het aansluiten van elektrische apparaten, onze installatieteams hebben expertise in diverse soorten goederen. Ze beschikken over de juiste tools en vaardigheden om elk project aan te pakken en worden goed opgeleid in onze interne VPD Academy waar we de nieuwste ontwikkelingen bijhouden.

 

“Het geeft me super veel voldoening om niet alleen goederen af te leveren, maar ook om ervoor te zorgen dat de klanten hun nieuwe aankopen meteen kunnen gebruiken. Daarom volg ik nog interne opleiding aan onze Academy zodat ik altijd mee ben met de nieuwste producten. “ - Kevin, plaatser

 

Gemak en tijdwinst voor jouw klant

Onze techniekers kijken ter plaatse eerst de ruimte na waar het toestel, vrijstaand of inbouw, dient geïnstalleerd te worden. Wanneer alles veilig en conform is, wordt het toestel uitgeladen en uitgepakt in de ruimte. Ze sluiten water, elektriciteit en afvoer netjes aan en testen of het toestel goed werkt. Voor tv’s worden indien nodig muurbeugels geplaatst, wordt alle randapparatuur met het toestel verbonden, wordt het toestel getest en de zenders geprogrammeerd. Het verpakkingsmateriaal en het oude toestel nemen we uiteraard terug mee.

 

Ultieme klantenervaring

Zo maken we het leven van je klanten makkelijker. Vertrouw op onze deskundige teams voor je installatie. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de moeite en stress die vaak gepaard gaan met het zelf uitvoeren ervan. Met deze laatste stap zorgen we voor de ultieme klantenervaring voor jouw klanten.

Overtuigd of wens je een offerte op maat?

First in last mile delivery Contact