Duurzame mobiliteit is onze grootste uitdaging

Met de toenemende groei van de e-commerce sector worden er steeds meer kilometers afgelegd om pakketten bij de eindklant te krijgen. Dit heeft een grote impact op de luchtkwaliteit en het milieu in steden. Bij VPD willen we als leverpartner een bijdrage leveren aan het verminderen van deze impact door te focussen op duurzame mobiliteit.


Door deel te nemen aan het Green Deal project werken we samen met andere transportbedrijven en beleidsmakers om oplossingen te vinden voor het efficiënt en emissievrij leveren van goederen in steden. Dit omvat onder meer het inzetten van elektrische voertuigen, het creëren van hubs en het optimaliseren van logistieke processen.


Als bedrijf zijn we ervan overtuigd dat het mogelijk is om duurzaamheid en efficiëntie te combineren. Door onze inzet voor duurzame mobiliteit willen we bijdragen aan een betere leefomgeving en een duurzame toekomst voor de transportsector. Door samen te werken met andere stakeholders en deel te nemen aan initiatieven zoals het Green Deal project, willen we deze visie verder uitdragen en onze impact op het milieu verminderen.


Kortom, bij VPD zijn we trots om deel uit te maken van het Green Deal project en onze inzet voor duurzame mobiliteit te tonen. We geloven dat het mogelijk is om op een efficiënte en duurzame manier goederen te leveren in steden en werken daarom samen met andere transportbedrijven en beleidsmakers om deze visie te realiseren.

Overtuigd of wens je een offerte op maat?

First in last mile delivery Contact