Last Mile Delivery

Naast de klassieke B2B delivery bieden wij ook onze last Mile Delivery aan. De last mile waar levering, snelheid en service van cruciaal belang zijn voor de klantervaring. Daarbij komt de ervaring van VPD echt aan bod. Elke levering is belangrijk. Van in de winkel tot op het web verandert het winkelgedrag van uw klanten snel en als gevolg daarvan veranderen ook de verzendbehoeften.

VPD verzorgt uw zendingen direct vanaf uw bedrijf tot aan de deur van uw klanten. We leveren een ervaring die uw klant laat zien dat hij/zij de nummer één prioriteit is. We zorgen voor efficiëntere routes, anticiperen op de productvraag en voorspellen de levering in real time. Vrachtwagens, leveringsteams en lokaal management zijn toegewijd aan uw bedrijf.

Van de first mile tot de last mile en elke mile ertussen zorgt VPD voor een optimale ervaring met de eenvoud van één contact, één factuur en geen zorgen. Dit is dan ook een dienst die we binnen VPD volledig naar uw wensen vorm kunnen geven. 

Eenmans levering

In ons concept van 1-Man distributie vervoeren onze medewerkers uw goederen tot aan de deur van uw eindklant en zorgen we voor een 24u distributie. We staan in voor een aangename customer journey waarbij de eindklant zelf bepaalt wanneer zijn of haar pakketje geleverd mag worden binnen uurblokken van 2u. Wij staan garant voor een snelle, precieze en correcte levering die ook perfect via onze Track & Trace opgevolgd kan worden.

Tweemans levering

Levering van grote, zware goederen die u net verkocht in uw winkel of via uw webshop?

In ons concept van 2-Man Delivery (tweemansleveringen) vervoeren onze medewerkers uw goederen en brengen ze bij de klant binnen. Ook etageleveringen zijn geen probleem en doen we met de glimlach.

Extra service

Hier gaat VPD nog een stapje verder dan de gewone 2-Mans distributie en leveren we extra service zoals: installatie, montage, inbouw electro, aansluiten electro, weekendservice, zaterdag leveringen, VIP service, etc… Ook etageleveringen zijn geen probleem en doen we met de glimlach. Voor elke levering hebben wij een gepaste oplossing.

Afhankelijk van de leveringsvoorwaarden van de winkel waar u uw aankoop doet, bieden we extra services.