First in last mile delivery

Onze slogan is “First in last mile delivery”, dit streven we bij VPD na door in te zetten op snelheid, efficiëntie, precisie, duurzaamheid en uitstekende service. Dit zijn enkele key elementen die van cruciaal belang zijn voor de klantervaring.

VPD verzorgt de zendingen rechtsreeks van jouw bedrijf tot bij jouw klanten. We zorgen voor een customer experience die jouw klanten laat voelen dat ze belangrijk zijn. We creëren efficiënte routes, anticiperen op fluctuerende volumes en voorspellen de levering in real time. Onze leveringsteams, ondersteunende diensten en management zijn toegewijd aan jouw bedrijf.

Offerte op maat? Contacteer ons!

Éénmanslevering

Éénmanslevering

Bij de éénmansservice bezorgen onze medewerkers jouw producten tot aan de deur van de eindklant binnen de 24 uur. We zorgen voor een uitstekende customer journey, waarbij de eindklant zelf bepaalt wanneer zijn of haar order geleverd mag worden binnen uurblokken van twee uur. Wij staan garant voor een snelle, precieze en correcte levering die live via onze Track & Trace gevolgd kan worden.

Tweemanslevering

Tweemanslevering

Levering van grote, zware goederen die je net verkocht in je winkel of via je webshop?
Met onze tweemansservice leveren we de producten in de gewenste ruimte van de eindklant. Ook etageleveringen doen we met de glimlach.

Extra service

Extra service

Hier gaat VPD nog een stapje verder dan de tweemansleveringen en bieden we extra service zoals: installatie, montage, inbouw en aansluiten van elektrotoestellen, retouren, terugname verpakkingsmateriaal,… Voor elke levering hebben wij een gepaste oplossing.

 

Wat is Last mile delivery en wat maakt het vandaag essentieel?

Last Mile Delivery is het laatste deel van een leveringsproces waar de goederen hun eindbestemming bereiken tot bij de eindgebruiker. Deze laatste kilometers zijn cruciaal en een bepalende factor in de klantentevredenheid bij een bestelling.

De uitdagingen in last mile delivery zijn onder andere de versnippering van de vele eindbestemmingen. Hier probeert VPD maximaal in te zetten door een groeiend netwerk van hubs gesitueerd aan diverse grenzen van stadskernen. Dit is ook de beste manier om een duurzame oplossing te bieden en van hieruit elektrische voertuigen in te zetten. Duurzame stadslogistiek zal steeds belangrijker worden en daarom blijven wij hierin investeren.

Het optimaal functioneren van de track & trace, in combinatie met een hoge reactiesnelheid, verbeteren de klantervaring en zorgen voor een uitstekende winkelervaring. Een tevreden klant keert terug en de levering van goederen wordt steeds belangrijker in de totale customer journey. 

Door onze ervaring kunnen we bij VPD perfect inspelen op de veranderingen binnen last mile delivery.

 

Voor meer informatie over onze innovatieve & duurzame werking kan je hier terecht.

VPD innoveert

VPD duurzaamheid

Overtuigd of wens je een offerte op maat?

Last Mile Delivery Contact