Klanttevredenheid anno 2022

De consumentenmarkt is voortdurend in beweging, zowel in de brick & mortar winkels als op het web, waardoor het winkelgedrag van de eindklant steeds verandert. Daarmee veranderen ook de verzendbehoeften voortdurend, van central fulfilment naar local fulfilment of omgekeerd. Of beiden worden ingezet als flexibele oplossing.
 
We zorgen voor een customer experience die klanten laat voelen dat ze belangrijk zijn. We sluiten geen compromissen op kwaliteit en klantentevredenheid. Alles wat we doen moet goed zijn, anders doen we het niet. 
 
Zo speelt niet alleen de service van de winkel of webshop waar je producten koopt een belangrijke rol. Meer zelfs, de levering wordt als  doorslaggevende factor  ervaren tijdens de customer journey en bepaalt uiteindelijk of een klant al dan niet tevreden is.
 
Dit beseffen we maar al te goed bij VPD, daarom zetten we in op heldere en ondersteunende communicatie. Zo wordt de eindklant op de hoogte gehouden van het levermoment via ons track & trace systeem, staat er dagelijks een vriendelijk backoffice team ter beschikking die inkomende telefoontjes beantwoorden en bevragen we de klant achteraf naar zijn/haar ervaring.  
 
Aan de hand van deze bevraging stellen we meteen actiepunten op en brengen we dit samen met de positieve aspecten in kaart om zo goed mogelijk op de verzendbehoeften te kunnen blijven inspelen.
 
Ons ultieme doel: zorgen voor de beste klantervaring waardoor de eindklant zijn of haar bestelling met een glimlach uitpakt.

 

Overtuigd of wens je een offerte op maat?

First in last mile delivery Contact